Menu

Menu

NyhederKalenderBillum FriskoleBillum InfoDeleForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontaktBillums ældste bygningHjertesti igennem Billums skønne natur
Billum
Foto:

Hygge og god stemning til Byfesten

Se stemningsbilleder her

Tre dage med hygge, fest og fællesskab sluttede lørdag med et ordentligt gilde i teltet på kroketbanerne ved Æblevej. Torsdag var der lagt an til store spille aften, hvor Billum Børnebys støtteforening havde indrettet spillebule i den ene ende af festteltet og tombola i den anden ende. Kl. 19.30 var der kæmpe auktion, hvor en masse donerede genstande, blandt oplevelser, møbler, gavekort og mange andre skønne ting blev solgt til højest bydende. Støtteforeningen indsamlede over 50.000 kr. torsdag aften.

Fredag aften kunne børn og unge prøve kræfter med bumperballs, en slags kæmpe oppustede bolde, som man kan kravle ind i. Der var fællesspisning i teltet efterfulgt af petanque turnering, raffle turnering og levende musik - stemning og hygge.

Lørdag strålede solen om kap med børnene, der gravede efter guld - læs penge-  i den store sandkasse, som de efterfølgende brugte enten i tombolaen eller i slikboden. Efter frokosten løb den store Billum Dyst af stablen - tre hold kæmpede om at lave Billums bedste katapult. Der var både point for udsmykning og hvor langt katapulten kunne skyd.

Tjek flere stemningsbilleder her: https://www.facebook.com/pg/Billum-1667302526853036/photos/?tab=album&album_id=1877625662487387

 

 

 

 

tirsdag 30 maj 2017 - Stina Troldtoft
Vist: 907 gange