Menu

Menu

NyhederKalenderBillum DeleøkonomiBillum FriskoleBillum InfoForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontaktBillums ældste bygningHjertesti igennem Billums skønne natur
Billum
Foto:

Hvem bliver Billums Stormester 2019?

Kom og deltage til årets byfest!!

Er du god til at finde rundt i Billum, har du Billums skarpeste hjerne eller er du bare hurtig på fødderne, så skal du da tilmelde et hold til årets Stormester konkurrence som løber af stablen til årets byfest

Lørdag d. 15 juni 2019 kl. 11-13.

Dit hold får muligheden for at vinde æren, et års håneret og en pølsevognen med hotdogs til 40 personer... Der vil også være (trøste) præmier til 2. og 3. pladserne.
Det er hhv slushice og popcornmaskine evt. til en gadefest, samt en weekends lån af en airtrack.

Det er Billum Idrætsforening og Billum Forsamlingshus der er gået sammen om at arrangere et stjerne løb. Her kommer omløb i hovedet til, at vægte mindst lige så højt som hurtighed i benene, så alle kan være med. De fleste opgaver udføres på festpladsen, så der vil være masser af god underholdning og andre konkurrencer for publikum.

Men der er kun plads til max 7 hold med 5 på hver (anbefalet 12 - 99 år). Så det gælder om at være hurtig med tilmeldingen.
Der er et deltagergebyr på kr. 100,- pr. hold

Tilmelding efter først til mølle princippet, på hr.aagaardnielsen@gmail.com senest d. 13 juni.

torsdag 6 jun 2019 - Stina Troldtoft
Vist: 1168 gange