Menu

Menu

NyhederKalenderBillum DeleøkonomiBillum FriskoleBillum InfoForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontaktBillums ældste bygningHjertesti igennem Billums skønne natur
Billum
Det er kunstneren Lydia Wienberg der har designet Billums nye plakat, som hun her overdrager til en af idemagerne bag plakaten Marianne Moth Brink. Foto:

Billum har fået sin helt egen plakat

Billum Årets Landsby 2020

I forbindelse med at Billum er blevet kåret til årets Landsby i Varde kommune 2020, har Landsbyen fået sin helt egne plakat. Det er Marianne Moth Brink og Nelli Arnth Andersen, som har arbejdet med ideer til hvordan plakaten skulle se ud og som har sendt ideerne videre til kunstneren Lydia Wienberg, der har designet plakaten, der også fås som postkort.

Billum Plakat

Plakaten viser blandt andet nogle af de mest markante bygninger i Billum; Billum Kirke, Billum forsamlingshus og Billum Friskole og Billum borgerne har selv været med til at designe plakaten idet der har været en afstemning i Billums facebook gruppe om, hvilke bygninger man helst ville have repræsenteret.

Plakat og postkort kan købes og afhentes på Skallingevej 7, 6852 Billum. Send en sms inden afhentning: 28914797. Overskuddet går til Billum Sogneforenings arbejde.

Plakat:     str. 70x50 cm        Kr. 300

Postkort:  str. A5                  Kr. 25

 

Betaling gerne via mobilepay ved afhentning.

Billum plakat 2

mandag 21 sep 2020 - Stina Troldtoft
Vist: 1663 gange