Menu

Menu

NyhederKalenderBillum FriskoleBillum InfoForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontaktBillums ældste bygningHjertesti igennem Billums skønne natur
Billum
Foto: Astrid Thorin

Borgmester Erik Buhl ønsker Billum tillykke

med udnævnelsen til året lokale landsby 2020

Temaet er, hvordan landsbyerne kommer igennem en krise, i fællesskab. Men fejringen blev en anden end planlagt på grund af COVID-19. Det stort anlagte arrangement med Varde Garden og fællesspisning for hele byen, blev aflyst og i stedet mødtes Bestyrelsen for Billum Sogneforening på Billum Torv d. 20/9 kl. 10, hvor Erik Buhl var med på en Skype-forbindelse. 

 

Han fortalte at Billum vandt titlen på grund af handlekraft. På trods af nedlukningen i foråret, er der lagt nyt tag på Multihuset, flagstænger er slebet og malet, bænkene er skiftet ud og broen over bækken er renoveret. Erik Buhl anerkendte at Billumborgere igennem årene har kunnet omstille sig i krisetider og står sammen når det er svært. I Billum kan der være langt til naboen, men naboskabet er tæt. 

 

Walther Bech Sørensen, der er formand for De Fælles Udviklingsråd i Varde Kommune; FUR, ønskede på vegne af foreningerne, tillykke til formand for Billum Sogneforening Jørgen Hansen og overrakte en check på 10.000 kr. Det går godt i Billum, Friskolen er vokset fra 51 til 76 elever og børnehaven og vuggestuen har nu over 30 børn. En stor succes, der kan lade sig gøre på grund af det store sammenhold og den store indsats fra de mange frivillige, der bidrager til udviklingen. 

Arrangementet sluttede med en skål i champagne og et trefoldigt leve. 

 

Jørgen Hansen
Jørgen Hansen

Formand
Info@hobbydyrenesfoderstof.dk
2144 2442
Medlem af:
Billum Sogneforening

mandag 21 sep 2020 - Astrid Thorin
Vist: 961 gange