Menu

Menu

NyhederKalenderBillum DeleøkonomiBillum FriskoleBillum InfoForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontaktBillums ældste bygningHjertesti igennem Billums skønne natur
Billum
Foto: Jørgen Hansen

Julehilsen fra Billum Sogneforening

der ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår

Kære alle Billumborgere.

Året 2020 går på hæld. Et år der blev meget anderledes end vi havde forudset, med mange aflysninger, et helt erhverv blev lukket ned og mange andre ting, vi ikke var herrer over.
Men der har også været lyspunkter, som vi kan se tilbage på: 
Vi fik renoveret krockethuset.
Vi fik nye bænke rundt i byen.
Vi fik malet vore flagstænger.
Broen over den lille bæk ved Grådybet blev renoveret.
Vi blev årets landsby i 2020 i Varde Kommune.
Vi fik lavet Billumplakaten.
Vi fik julebelysning på Vesterhavsvej.
 
Indsamlingen til Billum Sogneforening er afsluttet, og vi fik i alt 324 medlemmer. Tak til alle dem som støtter os og vort arbejde. Uden jeres bidrag kunne vi ikke arbejde, med de ting vi gør.
 
Tak til alle frivillige, som har bidraget med stort og småt i årets løb. Der er rigtig mange, som gør en forskel. Uden jeres indsats var der mange ting, der ikke blev udført. Vi håber 2021 bliver mere "normalt" men vi kan allerede nu oplyse, at vores nytårskur er aflyst og vores generalforsamling, som normalt er i slutningen af februar bliver udsat.
 
Vi arbejder fortsat intenst på at få byggemodnet en grund eller to i byen. Mere om det i starten af det nye år. Der bliver arbejdet hårdt på at etablere en multibane for byens unge mennesker og andre legesyge sjæle. Vi håber, det bliver i 2021.
 
Billum Sogneforening ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.
 
 
Jørgen Hansen
Jørgen Hansen

Formand
Info@hobbydyrenesfoderstof.dk
2144 2442
Medlem af:
Billum Sogneforening

søndag 20 dec 2020 - Astrid Thorin
Vist: 1100 gange