Menu

Menu

NyhederKalenderBillum FriskoleBillum InfoForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontaktBillums ældste bygningHjertesti igennem Billums skønne natur
Billum
Foto:

Kom til infomøde om opstart af Billum Kajakklub

i forsamlinghuset

KOM TIL INFOMØDE I FORSAMLINGSHUSET D.2/3

 

Billum Idrætsforening ønsker at skabe et aktivt fællesskab i naturen: En Kajakklub med egne kajakker og etableringen af en flydebro.

I Billum er vi så privilegerede, at vores landsby ligger tæt ved Varde Å med dens udmunding i Ho Bugt, hvor der er særdeles smukt og hvor der er gode muligheder for, både at drage mod Varde i øst og Vadehavet i vest.

Ideen udspringer i et ønske om at udnytte vores omkringliggende natur og samtidig styrke fællesskabet på tværs af alder og køn. Vi ser kajakklubben som en særdeles god mulighed, hvor vi vil afholde ugentlige træningsaftner og forskellige arrangementer for såvel unge som ældre. Der vil ligeledes blive arrangeret dags- og weekendture med mulighed for at tage kajakkerne med til eks. Ringkøbing Fjord.

Kajakklubben vil have sin egen afdeling under idrætsforeningen og vil stå for indkøb af et antal kajakker og en trailer samt sørge for, at der bliver etableret en flydebro eller lign. ved et af pumpehusene langs åen, hvor der er nem adgang. Pumpehuset nås via en markvej, hvor det vil være muligt at køre til i en almindelig bil. Derudover vil pumpehuset kunne udgøre en opbevaringsmulighed for kajakkerne i sommerens løb.

 

 

Kontaktperson:

Helge Fogh   Tlf. 6160 5302   Mail: Helge_fo@hotmail.com

 

mandag 23 jan 2023 - Nelli Arnth
Vist: 608 gange