Menu

Menu

NyhederKalenderBillum FriskoleBillum InfoDeleForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontaktBillums ældste bygningHjertesti igennem Billums skønne natur
Billum
Foto:

Nellis inspirerende foredrag vakte eftertanke

En tankevækkende aften fuld af engageret dialog og samfundsmæssig refleksion.

Aftenens foredrag hos Røde Kors Helle-afdelingen blev en begivenhedsrig oplevelse,

Da Nelli Arnth Andersen indtog podiet i Medborgerhuset i Nordenskov Blev tilhørerne ført gennem en række tankevækkende fortællinger, hvor Nelli delte sine erfaringer med at assistere ukrainske flygtninge. Disse fortællinger belyste de udfordringer og forhindringer, som Nelli mødte på sin vej, såvel som de rørende øjeblikke, der havde skabt et varigt indtryk hos hende.

Midtvejs blev aftenens dialog afbrudt af kaffe pause hvor der var mulighed for reflektere over det første afsnit af foredraget.

Efter pausen fortsatte Nelli med et ligeså vigtigt emne, der ligger hende på sinde: klima- og biodiversitetskrisen.

Nellis indsigt i det frivillige foreningsliv og den betydning, det har for enkeltpersoner og samfundet, berigede aftenen yderligere. Hun illustrerede, hvordan personligt engagement kan have en mærkbar effekt på de områder, man brænder for.

Aftenen blev afrundet med et livligt debatforum. Her blev forskellige perspektiver udvekslet omkring de store udfordringer, der knytter sig til klimaændringer og den rolle, det frivillige foreningsliv spiller i samfundets fremtid.

 

 

tirsdag 7 nov 2023 - Nelli Arnth
Vist: 597 gange