Menu

Menu

NyhederKalenderBillum FriskoleBillum InfoForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontakt
Foto:

JBS-fodbold

Janderup Billum Samarbejde, eller JBS som klubben kaldes til daglig

AdresseJBS-fodbold
Tlf30352265
Emailglinterne@bbsyd.dk
Webwww.jbs-fodbold.dk

JBS har en målsætning om at være fodboldklubben for alle uanset alder, køn og spillemæssigt niveau. Vi sætter legen og glæden ved boldspillet højt og vil vise fairplay både på og udenfor banen. Det gælder både i forhold til medspillere, modspillere, trænere/ledere og dommere. 

 

Kort om baggrunden for JBS


Janderup Billum Samarbejde, eller JBS som klubben kaldes til daglig, er opstået som resultat af et samarbejde mellem Janderup Forenede Sportsklubber (JFS) og Billum Idrætsforening (BIF).

Klubben tilbyder fodbold for alle aldersgrupper, på det fornøjelige plan såvel som på det seriøse. Der bliver spillet udendørs fodbold og indefodbold under både DBU-Jylland og DGI.

Klubben er medlem af Sydvestjysk Fodboldsamarbejde, et formaliseret samarbejde mellem de Sydvestjyske klubber og Esbjerg FB Elite A/S. Dette retter sig primært mod ungdoms-spillere og omhandler: Mulighed for talenttræning, indløb med EFB superligaspillere samt gratis sæsonkort til EFB hjemmekampe for visse JBS årgange. 

JBS fodboldudvalget er sammensat af medlemmer fra både Janderup og Billum. Udvalget, der mødes i gennemsnit en gang om måneden, tager sig af de administrative opgaver, mens vores engagerede trænere og holdledere står for det praktiske arbejde til daglig.

Som i alle andre små lokale foreninger arbejder JBS fodboldudvalget til stadighed på at forbedre og udvikle sig, så vi fortsat kan tilbyde alle vores spillere de bedste betingelser, både hvad angår træning, faciliteter og spillerdragter.

 

Kontakt: Henrik Glintborg, Tlf. 30352265, glinterne@bbsyd.dk