Menu

Menu

NyhederKalenderBillum FriskoleBillum InfoForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontakt
Billum
Foto:

Billum Husholdningsforening på tur til Fanø

23 humørfyldte kvinder på tur til solskinsøen

D. 17. august var der afgang fra Billum med Bjarnes Busser til Fanø. Første stop var Nannas Stue i Sønderho, hvor der blev drukket kaffe og spist lækre, lune rosinboller og chokoladekage. Cafeens Flisemuseum var også et besøg værd.

Robert Peel stod derefter for en rundvisning i Sønderho, hvor han fortalte om Fanøs historie udfra en frise, der var malet på en mur.

robert peel  

Turen gik til 'Hannes Hus', der er det bedst bevarede eksempel på et beskedent, men ikke fattigt hjem, der med sit indbo er en uvurderlig kulturhistorisk skat, fra den tid hvor Fanø var hjemsted for en stor sejlskibsflåde. Turen gik videre til havnen, og også til kirken, hvor Robert fortalte levende om kirkens historie.

fanø kirke 

Vi sagde farvel til Robert for en fantastisk rundvisning og kørte til Nordby. Her var der tid til at gå omkring i byen og kl. 18 mødtes vi på Sylvesters til en lækker middag. Efter en skøn middag i lækre omgivelser, gik turen hjem til Billum igen, efter en super dag i det dejligste solskinsvejr. Humøret var stadig i top, og vi sang 'Imellem Esbjerg og Fanø' på sejlturen. Vi var hjemme kl. 22 efter en dejlig dag. 

mandag 29 aug 2016 - Astrid Thorin