Menu

Menu

NyhederKalenderBillum FriskoleBillum InfoForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontakt
Billum
Foto:

Virksomhedsbesøg hos Connie’s broderi og Carsten Agerbæk

Se billederne fra en dejlig tur den 5. oktober

14 personer kom til denne spændende aften hos to af Billums driftige virksomheder. Vi mødtes først hos Connie og blev så der delt op i to hold. Et hold gik med Carsten over i hans lydstudie på modsatte side af vejen på Kildegårdvej 13. Her produceres lydspots og radioreklamer til hele landet. Carsten Agerbæk har to gange vundet radioens Bodil for bedste lokalradioreklame. Sidste gang om en bedemand. Vi lyttede  med  på nogle af reklamerne som var meget morsomme.

Det er også dansk lyd fra Billum passagerne i turistbusserne i Kiel kan høre, ligesom det er musik fra Carsten Agerbæks studie ,der flyder ud gennem højtalerne Hos Fleggard og Calle syd for grænsen. Carsten var fantastisk til at fortælle om sit arbejde og vi sluttede vores besøg hos ham med at synge ” Kald det kærlighed” som vi så lyttede til bagefter til stor morskab for os alle. Derefter gik turen over til Connie`s broderi.

Connie broderer på alle former for tekstiler og beskæftiger sig udelukkende med maskinbroderi. Hun viste os først på computeren hvordan hun skaber skabelonen til f.eks et navn. Derefter puttes cd`eren i broderimaskinen- taster trådfarven ind- ligger stoffet på- og vups så er navnet flot broderet på. Connie broderer logoer på arbejdstøj ,sportstøj ,ja alt hvad man kan ønske sig. Små og store tasker og punge får hun også lige tid tid at lave.

I det tilstødende lokale så vi hvordan hun fremstillede de flotteste perler til halskæder og armbånd. Efter 2.50 time sluttede vi besøget efter en god aften.

 

 

 

Billum Husholdningsforening
Billum Husholdningsforening

doris.billum@gmail.com
20779648
Foreningens formål er at medvirke til at styrke fællesskabet i sognet ved at arrangere og deltage i aktiviteter af oplysende, kulturel og underholdende karakter.

fredag 7 okt 2016 - Nelli Arnth