Menu

Menu

NyhederKalenderBillum DeleøkonomiBillum FriskoleBillum InfoForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontaktBillums ældste bygningHjertesti igennem Billums skønne natur
Billum
Foto:

BRUGSKUNSTEN -

Billums nye Inn sted

Den første mandag i hver måned åbner Trine Møller dørene i BRUGS-KUNSTEN, det lokale hun har indrettet til kreativitet og hygge i den gamle Brugsforening i Billum. Her kan man blot møde op, lægge 40 kr. i kassen og deltage i hyggen. Og hyggeligt det er det. Lyden af strikkepinde der knitrer i baggrunden, overdøves af og til af høje grin og diskussioner over spillebordet. Der er kaffe og te på kanden og snakken går lystigt om alt mellem himmel og jord.

Redaktionen for Billums hjemmeside har også fundet ud af at det er her det sker. Og fremover vil der altid være nogle tilstede fra redaktionen den første mandag i måneden. Så hvis du har brug for hjælp til at lægge noget på hjemmesiden - eller har en god historie at dele med os andre, eller bare har lyst til lidt fælles hyggeligt samvær, så skulle du tage at dukke op i BRUGS-KUNSTEN d. 6 marts mellem 19-22.00.

En del af Billum.dk redaktionen samlet i BRUGS-KUNSTEN.

 

mandag 6 feb 2017 - Stina Troldtoft
Vist: 1722 gange