Menu

Menu

NyhederKalenderBillum FriskoleBillum InfoForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontaktBillums ældste bygningHjertesti igennem Billums skønne natur
Billum
Foto:

Børnene planlagde deres helt eget sted

Arbejdsdag på rampen

Der kom mange gode ideer på banen, da 14-16 af Billums børn og unge var samlet ved det gamle ”rampeområde” i forbindelse med Gør Byen Rent d. 8 april. Der har længe været et ønske i byen om at få området peppet op og forskønnet. Derfor havde Billum Idrætsforening inviteret børn fra 4.klasse og op til et brainstormmøde om, hvordan de godt kunne tænke sig at deres helt eget sted skal se ud.

Børnene der mødte op blev opdelt i to hold som hver især skulle diskutere hvad de godt kunne tænke sige. Alle blev hørt, og der blev lavet lister og tegnet planer til den store guldmedalje. Der var mange ting i spil blandt andet en multibane, hængkøjer og shelter. Alle ideerne blev gemt til senere brug.

Derefter fremlagde de to grupper deres forslag for hinanden, hvorefter de skulle diskutere hvilke tre af de fremlagte ideer de ville prioritere. Sjovt nok var grupperne ret enige om hvilke tre ting de synes var vigtigst og som der arbejdes videre med. Det var en multibane, et shelter-område med bålsted og en udsigtshøj med ruchebaner og indvendige huler. Billum Idrætsforening arbejder videre med planerne. Der skal bl.a. andet søges penge fra fonde m.m. inden planerne kan føres ud i livet.

 

 

 

 

torsdag 11 maj 2017 - Stina Troldtoft