Menu

Menu

NyhederKalenderBillum FriskoleBillum InfoDeleForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontaktBillums ældste bygningHjertesti igennem Billums skønne natur
Billum
Foto:

Giv en hjælpende hånd

Bliv en del af Billums

Til forfesten for Billum Friskole, blev "Håndelauget" dannet. Håndelauget er en del af Billum Børnebys Støtteforening og vil støtte Billum Børneby med tid, arbejdskraft og andre ressourcer, så Billum Friskole og Børneby bliver et fantastisk sted at være.

I torsdags meldte unge og ældre, forældre, pensionister  og mange andre Billum borgere sig til at være en del af Håndelauget. Alle med lyst til at bidrage med hænder, hjerner eller hjerter - indtil videre er vi over 50 mennesker - det bliver sjovere jo flere vi er til at dele opgaverne og hygge os sammen samtidig. 

Opgaverne kunne være at køre med nogle børn engang imellem, at arrangere en skolefest, hjælpe med en hovedrengøring, lave en dragedag, lære nogle børn at strikke, lave mad som i gamle dage eller have børn i erhvervspraktik i en virksomhed i Billum. Det kunne være lettere pedelarbejde eller at være "onkel" eller "tante" før eller efter skoletid. Det er dine evner, lyst og tid der afgør hvad du vil bidrage med.

Så hvis du er interesseret i at blive en del at "Håndelauget", - byens nye samlingspunkt, hvor hygge og fællesskab sættes højt kan du melde dig til Trine Hopp (27 47 29 61) eller Anni Bentzen (60 69 19 07) . Vi glæder os til at komme i gang

torsdag 11 maj 2017 - Stina Troldtoft
Vist: 561 gange