Menu

Menu

NyhederKalenderBillum FriskoleBillum InfoDeleForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontaktBillums ældste bygningHjertesti igennem Billums skønne natur
Billum
Foto:

1. skoledag i Billum Friskole

Sol, flag og god stemmning

Som det sig hør og bør, strålede solen fra en skyfri himmel og flaget vejrede i vinden, da forventningsfulde elever og forældre ankom til 1. skoledag på Billum Friskole.  Overalt på skolen var der pyntet med flag og blomster og stemningen var høj da skolens leder Gitte Møller bød velkommen og sang for på "I østen stiger solen op" i det nye fælleslokale, som fremover skal danne ramme om morgensamlinger og fortælletimer. Og det var nærliggende at Gitte indledte med den første fortælling på Billum Friskole, der handlede om en af de forladte danske øer, som ligger i nærområdet - nemlig Langli. 

 

Gitte takkede også for den store opbakning fra alle dem, som har været med til at få skolen til at blive en realitet - og ikke mindst at få skolen gjort rent og klar til at modtage eleverne på 1. skoledag. Herefter var der taler fra formanden for støtteforeningen Knud Ole, som ønskede alle tillykke med den nye skole. Støtteforeningen havde valgt at give Billum Friskole en gave i form af 6 frugttræer -. som skal vokse og gro lige som Billum Friskole forhåbentlig også vil, hvis alle passer og plejer den i fællesskab. Ole Andresen Formanden for Friskolens bestyrelse tog over " Jeg har glædet mig helt vildt til i dag - Det her er giga stort". Og han fortsatte med at sige at det ikke bare handler om at gå i skole - det handler om at lave skole sammen i fællesskab!

 

Efterfølgende rykkede alle ud i skolegården, for at se afsløringen af det nye skilt, som Jette og Stephen havde lavet. Og så startede skoledagen for alvor for eleverne i klasserne, det første stykke tid sammen med forældrene. Dagen sluttede med kaffe til de voksne og lagkageløb for børnene.

Hvis man har lyst til at opleve de spændende fortællingerne til Friskolens morgensamling, så er man meget velkommen til at kigge forbi til "Åben morgensamling", som finder sted d. 1 i hver måned. Første gang er d. 1/9-2017.

 

Gem

Gem

søndag 20 aug 2017 - Stina Troldtoft
Vist: 1381 gange