Menu

Menu

NyhederKalenderBillum FriskoleBillum InfoForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontaktBillums ældste bygningHjertesti igennem Billums skønne natur
Billum
Foto:

Billum Friskoles første Introtur

Teltur til Ho Klitplantage

Onsdag d. 6 september drog alle børn på Billum Friskole på skolens første Introtur som gik til Ho Klitplantage. 4-7 kl. var seje og tog selvfølgelig de 16 km frem og tilbage på cykel, mens skolens øvrige elever blev kørt derud.

I Ho Plantage blev der slået lejr med telte og lejrbål. Vejret viste sig dog fra den våde side den første dag. Men det tog de fleste i stiv arm og så var der hygge i teltene, kun afbrudt af en tur til det gamle fiskerleje Sønderside, hvor der engang boede både smuglere og troldkarle. Aftenmaden som blev udbragt af støtteforeningen bestod af lasagne og efterfølgende var der bålhygge, underholdning og velfortjent kakao med skumfiduser. Næste dag cyklede nogle af eleverne til Skallingen, mens resten tog en tur til stranden inden det var tid at pakke sammen og drage hjem igen. Det var en flokke trætte børn som vendte hjem - men med en masse gode oplevelser i baggagen.

torsdag 7 sep 2017 - Stina Troldtoft