Menu

Menu

NyhederKalenderBillum FriskoleBillum InfoDeleForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontaktBillums ældste bygningHjertesti igennem Billums skønne natur
Billum
Foto:

Udflugt til Vadehavscenteret

Hyggelig tur med husholdningsforeningen

Torsdag d. 13 september 2018 havde Billum Husholdningsforening arrangeret udflugt til Vadehavscenteret og Ribe Domkirke.

23 havde tilmeldt sig og demødtes på torve i Billum, hvor Bjarnes Busser ankom kl. 12.30, hvorefter turen gik til Ribe.

Efter ankomsten til Vadehavscentret skulle vi ha` vores medbragte kaffe og kage. Det var det dejligste solskinsvejr, så vi nød vores medbragte mad udenfor på en stor terrasse.

 

Kl.14.00 mødtes vi med vores guide Marie, som ville vise os rundt i centret.

Vi så udstillingen ” Trækfuglenes Vadehav ”, som Marie så levende fortalte om. Der var også en del spørgsmål fra os tilhørere som blev meget grundigt besvaret. Det var en helt fantastisk oplevelse at være på opdagelse med vores guide Marie.

Kl.15.45 steg vi atter ombord på bussen og Bjarne kørte os til Ribe Domkirke. Nu gik vi så rundt på egen hånd indtil vi skulle mødes på restaurant Brorsonsminde kl. 18.00

Kokken havde lavet en lækker 3 retters menu, som vi nød med stor velbehag.

Vi sang lidt fra højskolesangbogen og kl.20 kørte vi igen mod Billum efter en skøn udflugt med masser af snak og hyggeligt samvær.

Billum Husholdningsforening
Billum Husholdningsforening

pia@wwsires.dk
23315681
Foreningens formål er at medvirke til at styrke fællesskabet i sognet ved at arrangere og deltage i aktiviteter af oplysende, kulturel og underholdende karakter.

 

mandag 1 okt 2018 - Stina Troldtoft
Vist: 1178 gange