Menu

Menu

NyhederKalenderBillum DeleøkonomiBillum FriskoleBillum InfoForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontaktBillums ældste bygningHjertesti igennem Billums skønne natur
Billum
Foto:

Evaluering af Billum Åben By

Stor tak til alle annoncører og frivillige

Kære Alle i Billum

Sommeren er over os, og selvom det er efterhånden er længe siden vi har holdt "Åben By", så er det aldrig for sent at evaluere på tingene.

Vi havde nogle rigtig gode "Åben By-dage", hvor vi fik masser af positiv omtale fra de besøgende. Skallingevej 3 er reserveret, men desværre fik vi ikke solgt nogle byggegrunde, som følge af opmærksomheden. Vi håber selvfølgelig, at vi på den lange bane får gang i byggeriet.


Vi har hørt fra de erhvervsdrivende, som havde bod i teltet, at de havde rigtig god besøg med masser af aftaler til opfølgning senere.

Tirsdag var der arrangement på Ho Bugt Vej. Her var Enghavegaard og Fjordgaard Vin sammen om en oplevelsesrig rundvisning samt spisning. Der deltog 25 tilfredse personer.

Onsdag eftermiddag var der åbent hus på friskolen, fribørnehaven, hallen, kirken og forsamlingshuset.
Det var mest friskolen og fribørnehaven, som havde udbytte af dagen. Friskolen og børnehaven havde besøg af 5 familier.
Efterfølgende har der været rigtig god interesse for skolen og fribørnehaven, om det er Åben By’s skyld er svært at sige.

Torsdag var der Gourmet langbordsmiddag i engene. En fantastisk kulinarisk oplevelse, hvor alt maden blev tilberedt på grill, i grube eller bål.
Grundet vejret blev spisningen flyttet til Enghavegaard. Inden da havde gæsterne været på besøg hos Jytte og Niels Morten, som fortalte om Varde Ådal Kød.

Selvom regnskabet giver et underskud på nogle få tusinde kroner, er vi ikke i tvivl om, at de penge og den tid vi har investeret i Åben By er givet rigtig godt ud. Vi har fået udbredt kendskabet til Billum og dens fantastiske placering i forhold til Varde, Esbjerg og Vesterhavet. Endnu en gang har vi vist, at vi vil udviklingen i Billum. Åben By er værd at bygge videre på.

En stor TAK til alle annoncører og frivillige, som har valgt at hjælpe med større og mindre opgaver i den forbindelse. En stor TAK til sponsorer for flotte gevinster til lotteriet.

Med ønsket om en dejlig sommer.

På vegne af åben by udvalget
Jørgen Hansen

onsdag 31 jul 2019 - Nelli Arnth
Vist: 661 gange