Menu

Menu

NyhederKalenderBillum FriskoleBillum InfoForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontaktBillums ældste bygningHjertesti igennem Billums skønne natur
Billum
Foto:

35 fremmødte til aften med kreative haver og rundvisning på alpaca farm

Husholdningsforeningen bød ind

Virkelyst Alpaca Farm er en dansk alpaca farm og avler. Vi mødtes på farmen kl.18. De fleste udstyret med paraply og i gummistøvler. Ejeren Kasper førte os hen til de nuttede alpacaer. Han fortalte om dyrene og deres levevis.  En del interessante spørgsmål fra de  tilhørende blev også grundigt besvaret.

Regnvejret satte ind og vi gik i stalden, hvor Caspers kone tog over. Hun fortalte om hvad ulden kunne bruges til. Vi fik lov at mærke den lækre uld. Tiden gik, klokken blev 19. Efter en lærerig time på farmen gik turen videre til Kreative Haver i Janderup.

Kirsten Falster tog imod os. Vi gik selv rundt i den skønne have og nød synet af alle de dejlige blomster og buske. Kirsten fortalte lidt om sin virksomhed med 6 ansatte. Der er stor travlhed i firmaet – så ret megen tid til egen have kunne der ikke blive. Efter ca.45 min. nød vi den medbragte sandwich/drikkevarer i haven. Nogle spiste maden på den overdækkede terrasse og andre gik bare rundt i de dejlige og hyggelige omgivelser og nød deres sandwich i tørvejr. Det havde været alletiders aften for de 35 fremmødte.

Billum Husholdningsforening
Billum Husholdningsforening

pia@wwsires.dk
23315681
Foreningens formål er at medvirke til at styrke fællesskabet i sognet ved at arrangere og deltage i aktiviteter af oplysende, kulturel og underholdende karakter.

lørdag 7 sep 2019 - Nelli Arnth