Menu

Menu

NyhederKalenderBillum FriskoleBillum InfoDeleForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontaktBillums ældste bygningHjertesti igennem Billums skønne natur
Billum
Foto:

Julehygge på Billum Kro

Husholdningsforeningen takker de mange sponsorer

Julehygge på Billum Kro blev igen i år en succes med 64 deltagere. Desværre var der pga. sygdom 6 afbud. Med Billum Kro som hovedsponsor startede aftenen med nogle julesange, efterfulgt af en julehistorie, læst af Vita Mortensen.

Derefter fik vi det lækreste smørrebrød, the, kaffe, snolder, pebernødder og brunkager. Vi sang flere julesange og aftenen sluttede med musik og sang fremført af Anita og Betty.

Der var 42 gevinster i alt fordelt  på 10 sponsorer. Gyda havde lavet de flotteste dekorationer for Husholdningsforeningen. En dejlig aften sluttede kl.21.30. 

Stor tak til aftenens sponsorer:

Billum Kro – Janderup Brugs – Rema 1000 Billum – Erna Thomsen – Anna Burgård – Billum Husholdningsforening – Betty Moberg – Esbjerg Planteskole - Storkereden V/ Anita Svolgart – Brændeovn Direkte v/ Poul Kristensen

 

 

Billum Husholdningsforening
Billum Husholdningsforening

pia@wwsires.dk
23315681
Foreningens formål er at medvirke til at styrke fællesskabet i sognet ved at arrangere og deltage i aktiviteter af oplysende, kulturel og underholdende karakter.

lørdag 28 dec 2019 - Astrid Thorin
Vist: 632 gange