Menu

Menu

NyhederKalenderBillum FriskoleBillum InfoForeningerOvernatningUdviklingsplanErhvervFlyt til BillumKontakt
Billum
Foto:

Se billederne fra Husholdningsforeningens konfektaften

Der blev hygget og snakket i Pias køkken

 

LÆR AT LAVE LÆKKER KONFEKT.

Der blevet hygget og snakket da husholdningsforeningen afholdte ”Lær at lave lækker konfekt” i Pias køkken. Vi har 10 deltagere og Ida Christensen underviste.

Koncentrationen var høj, når formene blev ”malet” med chokolade,  for det skulle blive flotte og blanke stykker chokolade, og ingen helligdage måtte overses.  

En enkelt helligdag, ville medføre at det lækre karamel, toblerone, marcipan, nougat eller aftereight fyld flød ud af chokoladen.

Efterfølgende blev chokoladen pyntet flot med sølv perler, hjerter, drys og hvad kreativiteten ellers kunne finde på.

Der er ingen tvivl om, at alle havde lækker fyldt chokolade med hjem. Og der vil med garanti blive serveret skøn chokolade, i de små hjem op til jul.

 

Opskrift på lækre karameller:

1 dåse kondenseret mælk

120 g smør

2 spsk honning

150 g rørsukker

 

Smelt alle ingredienserne langsomt sammen i en gryde over svag varme, indtil sukkeret er oplæst. Her skal røres konstant. Skru derefter op for varmen og bliv

ved med konstant at røre i 10-15 min., indtil karamelmassen har fået en mørkere farve. Tilsæt nu fyld efter lyst. Hæld massen ned i en firkantet form foret med bagepapir og køl ned.

Skal i køleskabet mindst 4 timer, inden man kan skære karamellerne ud.    

 

Billum Husholdningsforening
Billum Husholdningsforening

vagnkirs@mail.dk
6174 1417
Foreningens formål er at medvirke til at styrke fællesskabet i sognet ved at arrangere og deltage i aktiviteter af oplysende, kulturel og underholdende karakter.

mandag 14 nov 2016 - Nelli Arnth